Valikko

Printmix Oy - Poliisin ammattilehden asialla

25.5.2022

Printmix on poliisin ammattilehden asialla

IPA Poliisiuutiset on poliisien ammattilehti, jossa poliisit tiedottavat sekä käsittelevät ammattinsa näkökulmasta asioita ja ilmiöitä kunkin teemanumeron mukaisesti. IPA Poliisiuutiset -lehdellä on tärkeä rooli tulontuojana jäsenistön toiminnassa.

Mikä on IPA?

IPA tulee sanoista International Police Association. Se on kansainvälinen poliiseista koostuva järjestö, jonka perusti ylikonstaapeli Arthur Troop Englannissa vuonna 1950. Myöhemmin järjestö on levinnyt 66 maahan.

IPA:n alkuperäinen tehtävä on edelleen kovin ajankohtainen. Sen missiona on edistää ihmisten ja kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa, ystävyyttä sekä maailman rauhaa. IPA on myös YK:n ja Euroopan neuvoston asiantuntijataho poliisitoimeen liittyvissä asioissa. Jäseniä IPA:ssa on yli 420 000 maailmanlaajuisesti.

Printmix tukee työllään poliisin identiteettiä

IPA Poliisiuutisissa käsitellään asioita poliisilta poliiseille ja poliisien kesken. Lehti ei ole kuitenkaan suljettu tai salainen. Nyt uuden sähköisen alustan ansiosta IPA Poliisiuutisia on mahdollisuus lukea kenen tahansa.

IPA Poliisiuutiset on myös poliisin identiteetin kannalta tärkeä. Lehti on paitsi merkittävä tulontuoja, mutta myös markkinointi- ja tiedotusväylä.

Kansalainen ei aina ymmärrä poliisia, mutta poliisi ymmärtää kansalaisia, sillä poliisi on myös itse kansalainen. IPA poliisiuutiset on kuin ikkuna poliisin maailmaan. Kansalaisilla on lupa sen välityksellä tutustua poliisin arkeen luvan kanssa.

Mika-Matti Trogen ja IPA Poliisiuutiset yhteistyössä jo vuodesta 2012

Mika-Matti Trogen on tehnyt IPA Poliisiuutisten kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2012. Printmixin tarjoaman ilmoitusmyynnin hoitaa Suomen Myyntimediat Oy, joka on myös osa METSEK Groupia, kuten Printmix Oy:kin.

- Yhteistyö Printmixin kanssa on todella tärkeää. Lehti on IPA:lle erittäin merkittävä tulonlähde. Olemme olleet yhteistyöhön hyvin tyytyväisiä, kertoo Kinnunen IPA:n Poliisiuutisista.

- Jos emme saisi ilmoitustuloja lehdestä, jäisi moni asia tekemättä tai ne tehtäisiin vaatimattomammin, toteaa Kinnunen.

Printmix Oy poikkeaa muista painotaloista edukseen, sillä se hoitaa myös haastavan ilmoitusmyynnin asiakkaan puolesta.

- Hoidamme avaimet käteen -periaatteella asiakkaalle koko lehden eli taiton, graafisen suunnittelun, mainosten teon, ilmoitusmyynnin ja postituksen. Vain vastuu lehden sisällöstä jää asiakkaalle, selvittää Mika Trogen.

Alkuperäinen laajempi artikkeli on julkaistu sttinfo.fi julkaisupalvelussa. Koko kirjoituksen voit lukea tämän linkin kautta: https://bit.ly/3Pvyx7v

Yhteydenotto

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, kuinka Printmix Oy voisi auttaa sinun tulostushaasteissasi tai lehden tekemisessä!

Avainsanat: printmix, printmix oy, printmix kokemuksia, suomen myyntimediat, metsek, mika trogen, mika-matti trogen, paino, lehti, ilmoitusmyynti, järjestölehti, yhdistyslehti, graafinen suunnittelu

Lue muita artikkeleita

Yhteystiedot

Printmix Oy
puh. 010 319 6380

Y-tunnus: 2182268-7

Osoite

Höyläämötie 11B
00380 Helsinki

Ratapihankatu 53
20100 Turku

Suomen Vahvimmat - Printmix