Valikko

Printmix tuottaa lehden kokonaisvaltaisesti

1.10.2021

Printmix tuottaa lehden kokonaisvaltaisesti

Tavallisesti yhdistyksen lehti on yhdistelmä jäsenistön ja alan asiantuntijoiden artikkeleita. Lehdessä on myös vapaaehtoisten ottamia valokuvia ja kirjoituksia. Tämän kaiken kasaa yhteen ammattitaitoinen tiimimme jo 13 vuoden kokemuksella.

Järjestölehden tavoitteena on välittää ja levittää laadukasta tietoa omasta toiminnastaan. Tasaisin välein uudistettu ulkoasu takaa sen että, lukija ilahtuu aina uudelleen ja lehti kiinnostaa jäsenistöä, yhteistyökumppaneita ja muita lukijoita. Ammattitaitoinen tiimimme on ilolla suunnittelemassa uutta ulkoasua lehdille ja tämä on yksi tärkeä osa työtämme varsinkin nyt vuoden vaihteen lähestyessä.

Järjestölehti toimii myös mainiona tiedotuskanavana yhdistyksen ulkopuolelle ja uusille jäsenille. Usein lehtiä jaetaan myös erilaisissa tapahtumissa ja messuilla.

Lehden tärkein kohderyhmä ovat yhdistyksen jäsenet, joista iso osa tuottaa lehden toimituksellisen aineiston. Lehden vastaavana päätoimittajana on usein yhdistyksen toiminnanjohtaja. Lehden taitto, painopaikka, ilmoitusmyynti ja osin toimitussihteerin työ on usein ulkoistettu järjestön ulkopuolelle lehden laadukkuuden ja kannattavuuden varmistamiseksi. Tässä työssä olemme mukana täydellä sydämellä ja tällä hetkelle me teemme suurella intohimolla suunnitelmia vuoden 2022 lehtien tuottamiseen.

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen

Mika-Matti Trogen

Printmix Oy

Avainsanat: printmix, printmix oy, printmix kokemuksia, suomen myyntimediat, metsek, mika trogen, mika-matti trogen, paino, lehti, ilmoitusmyynti, järjestölehti, yhdistyslehti, graafinen suunnittelu

Lue muita artikkeleita

Yhteystiedot

Printmix Oy
puh. 010 319 6380

Y-tunnus: 2182268-7

Osoite

Höyläämötie 11B
00380 Helsinki

Ratapihankatu 53
20100 Turku

Suomen Vahvimmat - Printmix