Valikko

Printmix työpaikkana

Olemme vuonna 2008 perustettu vakavarainen kustannustoimintaan erikoistunut yritys. Suoritamme lehtien painamista, suunnittelua, ilmoitusmyyntiä ja postitusta. Printmixillä on AAA-luottoluokitus.

Olemme koko toimintamme aikana työllistäneet vuosittain noin 35-40 henkilöä, joista iso osa on järjestölehtien mediamyyjiä. Meillä tehdään pitkiä työuria, pisimpään meillä olevia työntekijöitä on palkattu ensimmäisenä toimintavuotenamme.

Arvostamme työntekijöitämme

Tarjoamme mediamyyjille hyvät puitteet työn tekemiseen. Työtä voi tehdä etänä mistä päin maailmaa hyvänsä tai vaihtoehtoisesti toimistoltamme. Toimistomyyjillä on omat ilmastoidut työhuoneet. Työtä voi myös suorittaa kokopäivätyönä tai osapäivätyönä.

Tarjoamme takuupalkan, hyvän myyntiprovision sekä hyvät puitteet työn suorittamiseen.

Järjestämme säännöllisesti myös hauskoja myyntikilpailuja, jotka antavat mukavaa virettä ja motivaatiota tekemiseen.

Myyntipäällikkömme ovat tukenasi koko ajan.

Työntekijät ovat meille tärkeitä ja arvostamme hyviä tekijöitä. Pidämme työntekijöistä hyvän huolen.

Printmix työntekijä

Tyypillinen mediamyyjä on 18-80 vuoden ikäinen ja asuinpaikalla ei ole väliä. Myyjiltä edellytetään myyntihenkisyyttä, ahkeruutta ja rehtiä suhtautumista työhön.

Hyvän etätyöpaikan mahdollistaa laadukas outbound -ohjelmisto!

Printmixin kustantamiin lehtiin ilmoitusmyynnin suorittaa Suomen Myyntimediat.

Myyntityössä käytetään helppokäyttöistä ja laadukasta Soittolinjan internetpohjaista sovellusta. Tämä mahdollistaa työn tekemisen mistä päin maailmaa tahansa.

Työn tekemiseen tarvitaan ainoastaan tietokone, mikrofonikuulokkeet ja internetyhteys. Tavallinen mobiili internetyhteys riittää mainiosti. Annamme uudelle työntekijälle kattavan käyttökoulutuksen.

Suomen Myyntimediat ja Printmix ovat osa monialayritys METSEK Grouppia. Yhtiö on perustettu vuonna 2008. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Mika-Matti Trogen.

Tästä pääset etusivulle.

Avainsanat: printmix, printmix oy, printmix kokemuksia, suomen myyntimediat, metsek, mika trogen, mika-matti trogen, paino, lehti, ilmoitusmyynti, järjestölehti, yhdistyslehti, graafinen suunnittelu

Yhteystiedot

Printmix Oy
puh. 010 319 6380

Y-tunnus: 2182268-7

Osoite

Höyläämötie 11B
00380 Helsinki

Ratapihankatu 53
20100 Turku

Suomen Vahvimmat - Printmix