Valikko

Asiakkaidemme Printmix kokemuksia

Valjaissa

Printmix Oy tekee Valjaissa -lehteä Opaskoirayhdistykselle.

Ilmoitusmyynnin organisoiminen on monesti lehtien pullonkaula. Siihen on vaikea löytää sitoutuneita ja ammattitaitoisia tekijöitä.

Tämän tietää myös Opaskoirayhdistyksen puheenjohtaja Mika Tolvanen. Yhdistyksemme kolme kertaa vuodessa julkaisema Valjaissa-lehden printtiversio jäisi tekemättä, jos emme olisi voineet ulkoistaa ilmoitusmyyntiä Printmix Oy:lle, sanoo Tolvanen. Alla lisää asiakkaidemme Printmix kokemuksia.

Lehti tuo varoja yhdistykselle

Lehti tuottaa ilmoitusmyynnin ansiosta tällä hetkellä voittoa. Sen tähden voimme tarjota muun muassa opaskoirakoulutusta.

Juuri siitä syystä Valjaissa-lehden kustantaminen ulkoistettiin Printmixille, ja voimme itse keskittyä lehden sisältöön, iloitsee Tolvanen.

Ilmoitusmyynti on haastavaa

Printmix Oy poikkeaa muista painotaloista edukseen, sillä se hoitaa myös haastavan ilmoitusmyynnin asiakkaan puolesta, kertoo Tolvanen.

Ilmoitusmyynti on haastavaa, muttei mahdotonta. Useissa tapauksissa hoidamme avaimet käteen -periaatteella asiakkaalle koko lehden eli taiton, graafisen suunnittelun, jopa mainosten teon, ilmoitusmyynnin ja postituksen. Vain vastuu lehden sisällöstä jää asiakkaalle, selvittää Printmix Oy:n toimitusjohtaja Mika-Matti Trogen.

Siipirikot

Printmix Oy tekee Siipirikot -lehteä Vammaisjalkapalloyhdistykselle.

Lehti tuottaa ilmoitusmyynnin ansiosta tällä hetkellä yhdistykselle tuloja ja on näin tärkeä osa toimintamme.

Lehden tuotoilla pidetään yllä CP-Jalkapallomaajoukkueen nuorten ja aikuisten toimintaa. Tämä ei olisi mahdollista ilman mainosmyynnistä tulevia tuloja, kertoo Suomen Vammaisjalkapallo ry:n Johannes Siikonen.

Printmixin ja CP-jalkapallomaajoukkueen yhteistyö on jatkunut vuodesta 2010 ja olen ilolla päässyt seuraamaan heidän toimintaansa läheltä. On mielettömän hyvä asia, että maastamme löytyy tämäntapainen yhdistys ja porukka, jotka puskevat eteenpäin lajinsa parissa ilolla ja intohimolla. Uskon että tämän tapaiseen yhteisöön kuuluminen vammaisurheilijalle on yksi elämän tärkeimpiä asioita, kertoo Mika-Matti Trogen, Printmixin toimitusjohtaja.

Avainsanat: printmix, printmix oy, printmix kokemuksia, suomen myyntimediat, metsek, mika trogen, mika-matti trogen, paino, lehti, ilmoitusmyynti, järjestölehti, yhdistyslehti, graafinen suunnittelu

Yhteystiedot

Printmix Oy
puh. 010 319 6380

Y-tunnus: 2182268-7

Osoite

Höyläämötie 11B
00380 Helsinki

Ratapihankatu 53
20100 Turku

Suomen Vahvimmat - Printmix