Valikko

Printmix työpaikkana - Ilmoitusmyyjä

”Hymyile, kun vastaat puhelimeen. Soittaja kuulee sen äänestäsi. Toimii myös toisin päin” – Mika-Matti Trogen

Ilmoitusmyynti

Printmixin kustantamiin lehtiin varsinaisen ilmoitusmyynnin suorittaa Suomen Myyntimediat.

Tyypillinen Printmix työntekijä tai tarkemmin siis Suomen Myyntimediat mediamyyjä on 18-80 vuoden ikäinen ja asuinpaikalla ei ole väliä. Myyjiltä edellytetään myyntihenkisyyttä, ahkeruutta ja rehtiä suhtautumista työhön.

Tarjoamme mediamyyjille hyvät puitteet työn tekemiseen. Työtä voi tehdä etänä mistä päin maailmaa hyvänsä tai vaihtoehtoisesti toimistoltamme. Toimistomyyjillä on omat ilmastoidut työhuoneet. Työtä voi myös suorittaa kokopäivätyönä tai osapäivätyönä.

Printmix palkka sisältää takuupalkan sekä reilun myyntiprovision. Tarjoamme hyvät puitteet ja työkalut työn suorittamiseen ja onnistumiseen.

Katso tarkemmin mitä Printmix työpaikkana sisältää.

Ilmoitusmyyjän normipäivä

Tavallisesti ilmoitusmyyjän työ alkaa klo 8.00 aamulla. Ensin kirjaudutaan internetpohjaiseen ohjelmistoon sisään ja siitä alkaa työpäivä.

Ilmoitusmyyjän työpöytä

Sen jälkeen tarkastetaan sähköpostit ja vastataan asiakkaiden kyselyihin ja viesteihin.

Sitten onkin aika siirtyä varsinaisiin myyntihommiin ja käynnistetään ohjelmiston soittolista. Listalta valitaan kohde, jonka jälkeen ohjelmisto soittaa myyjän puolesta asiakkaalle.

Kun asiakas vastaa, kerrotaan asiakkaalle lehdestä ja neuvotellaan ilmoitustilasta. Osa asiakkaista kieltäytyy, osalla on liikaa palavereita, osalla on lomia ja osan asiakkaista tavoittaakin.

Melko usein meillä kauppa onnistuu ja sen jälkeen alkaa kaupan kirjaaminen sekä raportointi ilmoitukseen tulevista muutoksista ja laskutustiedoista. Tämän jälkeen ilmoituskauppa vahvistetaan asiakkaalle ohjelmiston SMS- tai sähköpostiviestillä.

Suurin osa asiakkaista haluaa tarkastaa ilmoitusaineiston ja myöskin tutustua lisää tulevaan lehteen. Tämän kaltaisissa tapauksissa lähetään asiakkaalle lehden mediakortti ja oikovedos ilmoituksesta.

Ennen seuraavaan puheluun siirtymistä juodaan kahvit kaupan kunniaksi.

Keskimäärin Suomen Myyntimedian myyjä lähettää yli kymmenen sähköpostia työpäivän aikana.

Tavallisesti aamupäivän aikana ennen ruokataukoa soittoyrityksiä kertyy noin 100 kappaletta. Koko päivän aikana noin 200 kappaletta, joista läpi menneitä puheluita on 100-140, eli niihin on vastattu. Automaattisen ohjelman avulla tämä onnistuu vaivatta.

Ruokatauolle lähdetään (normaaliaikana) yhdessä ja tyypillisesti mennään lähialueen lounasravintoloihin. Ruokatauon pituus on tunti ja sen aikana turistaan työkaverien kanssa normaalit asiat.

Iltapäivällä otetaan soittolista taas käsittelyyn, kunnes seuraavana päivänä alkava myyntikilpailu julkaistaan Printmixin ja Suomen Myyntimedian yhteisessä chatissä. Voittaja on eniten soittoja ja myyntiä tekevän myyjä.

Myyntikilpailut ovat hauskoja ja tuovat työpäivään mukavaa lisäjännitystä ja tietysti palkintojakin on mukava saada.

Ennen seuraavaan puheluun siirtymistä juodaan iltapäiväkahvit, jolla haetaan työpäivän loppurutistus.

Työpäivä päättyy noin klo 16.30 ja puhelutäytteinen päivä alkaa tulemaan päätökseen. Vielä muutama sähköpostin lähetys ja yhteydenotto ilmoituksien valmistajaan vedoksien ohjeistusta varten ja siinä se on.

Lopuksi tarkastetaan tulevista tiedotteista tulleet uudet viestit. Tiedotteet ovat tavallisesti työhön liittyviä tärkeitä asioita, jotka saa luettua kätevästi suoraan ohjelmistosta ja ne tulevat kaikille ilmoitusmyyjille.

Myyjä jää odottamaan seuraavaa työpäivää ja tulevaa myyntikilpailua.

Myyntityö on raskasta työtä, eikä se sovi ihan kaikille. Toisille se sopii ja alalla pysytäänkin usein jopa kymmeniä vuosia.

Suomen Myyntimediat ja Printmix ovat osa monialayritys METSEK Grouppia. Yhtiö on perustettu vuonna 2008. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Mika-Matti Trogen.

Avainsanat: printmix, printmix oy, printmix kokemuksia, suomen myyntimediat, metsek, mika trogen, mika-matti trogen, paino, lehti, ilmoitusmyynti, järjestölehti, yhdistyslehti, graafinen suunnittelu

Yhteystiedot

Printmix Oy
puh. 010 319 6380

Y-tunnus: 2182268-7

Osoite

Höyläämötie 11B
00380 Helsinki

Ratapihankatu 53
20100 Turku

Suomen Vahvimmat - Printmix